Top 8 cadouri pe care le poți lua de pe Lajumate.ro

Publicat pe 19 noiembrie 2019.

Să oferi un cadou persoanelor dragi este cel mai frumos lucru. Indiferent de ocazia cu care vrei să îl dăruiești, trebuie să te pregătești puțin înainte, astfel încât să fii sigur că faci cea mai bună alegere. 

Ca să te ajutăm puțin la acest capitol, am pregătit o listă cu top 8 cadouri pe care le poți lua de pe Lajumate.ro, unde vei găsi cadouri pentru toate gusturile, pasiunile, dar și pentru toate buzunarele.

Astfel, te invităm să descoperi, mai jos, cele mai interesante cadouri pe care le poți lua de pe Lajumate.ro. 

1. Cameră foto – dacă persoana căreia urmează să îi faci cadoul este pasionată de fotografie, neapărat trebuie să o surprinzi cu o cameră foto. Aparatul foto poate fi DSLR, pe film, de unică folosință sau chiar unul de colecție. 

Camera foto este un cadou util cu ajutorul căruia persoana care îl va primi își va putea pune în practică pasiunea. 

fotografie

2. Trotineta electrică – ideală pentru orice iubitor de mișcare și tehnologie. Trotineta electrică este o super alternativă pentru mașina personală, atât pentru că se reduce timpul petrecut în trafic, cât și pentru faptul că cel sau cea care o va primi se va putea bucura de toate peisajele și clădirile interesante pe care le întâlnește în drumul spre serviciu. Acesta este genul de cadou potrivit pentru persoanele de orice vârstă. 

plimbare cu trotineta

3. Xbox – un cadou potrivit pentru el, deoarece ei au o înclinație specială pentru jocurile electronice. Indiferent de categoria de vârsta din care face parte cel care va primi cadoul, cu siguranță se va bucura de el. Pentru ca bucuria să fie completă, îți recomandăm să alegi și câteva dintre jocurile pe care el le îndrăgește. 

jocuri pentru xbox

4. Telefoane – rămânem la capitolul electronice, însă de data aceasta ne îndreptăm atenția către o categorie de produse care prinde la orice vârstă și orice persoană. Având în vedere cât de mult evoluează tehnologia, trebuie să ne adaptăm și să ținem pasul cu cele mai noi tehnologii. Când vine vorba de cadouri, nu există persoană care să refuze un nou telefon sau o variantă mai bună a celui pe care îl deține deja. Așa cum spuneam și mai sus, pe Lajumate.ro găsești o mulțime de telefoane mobile, astfel încât să fii sigur că iei cea mai bună decizie și plătești și un preț corect. 

smartphone

5. Mașină – dacă vrei să îți recompensezi copilul pentru notele mari pe care le-a obținut la bac sau dacă vrei să îl surprinzi cu cel mai cool cadou de majorat, atunci, clar, cea mai bună variantă este mașina. Fiind primul autoturism pe care îl va conduce, nu este necesar să îi iei cea mai scumpă mașină. În funcție de buget, poți alege o mașină foarte bună, cu un consum rezonabil și care arată și foarte bine.

masina de colectie

6. Mașină de cusut – o idee foarte bună de cadou pentru ea, mai ales dacă este o persoană creativă și pasionată de modă. Oferindu-i o mașină de cusut, îi vei da ocazia să își pună amprenta pe hainele pe care le poartă, reușind astfel să fie unică. 

cadou masina de cusut

7. Jucării – dacă vrei să aduci bucuria pe chipul celor mici, tot ce trebuie să faci este să le iei o jucărie specială și de calitate. Pentru a afla mai multe idei despre ce jucării de calitate poți cumpăra de pe Lajumate.ro, intră AICI

jucarii pentru copii

8. Cursuri de specializare – dacă vrei să oferi un cadou cu adevărat util, cursurile sunt soluția ideală, mai ales dacă vorbim despre o persoană ambițioasă care își dorește să se îmbunătățească pe zi ce trece. Indiferent de tipul cursurilor, fie că sunt cursuri de calificare sau cursuri de aprofundare, online sau offline, acestea îi pot aduce un plus de valoare persoanei care va primi cadoul. Așadar, indiferent de domeniul în care activează cel/cea  care va primi acest cadou, va avea parte de cea mai frumoasă și utilă experiență. 

cursuri de specializare

Înainte de a face orice tip de cadou, află câteva detalii despre ceea ce își dorește persoana căreia urmează să îi faci surpriza, iar apoi intră pe Lajumate.ro și alege cea mai bună variantă.

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General