Top 7 jucării de calitate pe care le poți cumpăra de pe Lajumate.ro

Publicat pe 17 octombrie 2019.

Te-ai întrebat vreodată cât de multe jucării de calitate și super tari poți găsi pe site-urile de anunțuri? Ei bine, chiar ai o mulțime de variante de jucării pentru copii de toate vârstele, iar mai jos am întocmit un top cu 7 jucării de calitate pe care le poți cumpăra de pe Lajumate. 

 

1. Mașinuță electrică BMW – aici trecem la o super jucărie pentru copii pasionați de mașinuțe și mașini. Cu siguranță, această mașinuță electrică intră în categoria jucăriilor care nu vor fi uitate într-un colț al casei, mai ales că acest gen de mașini au tapițerie de piele, buton de pornire cu sunet de motor, două motoare electrice, cu doua niveluri de viteză, muzică și conexiune MP3. Imaginează-ți mirarea și bucuria de pe chipul copilului tău în momentul în care va primi o mașinuță care seamănă perfect una adevărată.

masinuta electrica

2. Motocicletă electrică – rămânem în același registru al jucăriilor electrice, însă de data aceasta ne vom îndrepta atenția către o super motocicletă electrică cu un motor de 1000 W, cu o accelerație în trei trepte, cu transmisie pe lanț și cu discuri de frână atât pe față, cât și pe spate. Această jucărie este recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. 

motocicleta electrica

3. Trotinetă – deoarece plimbările și mișcarea sunt elemente importante în viața oricărui om, dar mai ales a copiilor, poți alege să îl surprinzi pe cel mic cu un cadou care cu siguranță îl va face fericit. Pe lângă bucuria pe care o va avea atunci când va primi o trotinetă, vei reuși să îl și dezobișnuiești de obiceiurile sedentare nesănătoase, precum statul pe telefon, tabletă, TV sau calculator. Iar pe Lajumate.ro găsești o mulțime de modele de trotinete, de la cele clasice, până la cele electrice.

trotineta

4. Bicicletă electrică – Dacă vrei să îl surprinzi cu un cadou mai special, atunci poți alege o bicicletă electrică. Vremea încă este de partea noastră și o plimbare prin parc, după școală, este binevenită. Unde mai pui că și entuziasmul celui mic va fi la cote maxime în momentul în care se va plimba cu o bicicletă electrică, cu peguri pliabile pentru sprijinul picioarelor, cu șa și ghidoane reglabile în funcție de înălțime. 

bicicleta

5. Căluț de jucărie – dacă al tău pitic este un mare iubitor de animale, cu siguranță se va bucura să primească un căluț de jucărie care este și balansoar. Printre numeroasele anunțuri de pe Lajumate.ro, găsești o mulțime de astfel de jucării sub forma unor animăluțe drăgălașe.

cal de jucarie

6. Set complet de figurine Batman și Robin – sigur îi vei cucerii inima celui mic cu un super set de jucării cu figurine Batman și Robin, mai ales dacă este fanul acestei serii. Achiziționând un o astfel de jucărie, vei reuși să îi aduci o bucurie foarte mare, având în vedere că figurinele cu personajele lui preferate sunt din lego. 

figurine lego

7. Sabie Star Wars – numai bună pentru un pitic cu spirit de luptător. Dacă știi că este pasionat de Star Wars, trebuie neapărat să îl surprinzi cu o super sabie de Jedi electrică, cu lamă retractabilă și care își schimbă culoare din roșu în albastru și invers. 

sabie star wars

Acestea sunt doar câteva exemple de jucării pentru copii pe care le poți găsi foarte ușor pe platformele de anunțuri online, însă te lăsăm pe tine să descoperi mai multe intrând pe Lajumate.ro



Anunțuri animale de companie: pug, samoyed, bichon havanez, ciobănesc belgian, saint bernard, fox terrier, american bully, dalmațian

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General