Cum să alegi cadoul perfect pentru el în 5 pași

Publicat pe 14 noiembrie 2019.

Bucuria de a primi un cadou nu ține de cont de vârstă. Singurul lucru care se schimbă este surpriza și esența cadoului. Deși femeile sunt mai răsfățate din acest punct de vedere, nu trebuie să uităm nici de cei care ne sunt alături necondiționat, fie că vorbim despre tată, soț, frate, prieten sau bunic. 

Pentru a face un cadou cu adevărat reușit, trebuie să îți faci temele și fii foarte atentă la câteva aspecte care te vor ajuta să alegi un super cadou. Că să îl surprinzi cu adevărat, vei avea nevoie de câteva direcții după care să te ghidezi și de aceea, astăzi, îți vom spune cum să alegi cadoul perfect pentru el în 5 pași. 

1. Fii atentă la detalii – prin natura lor, femeile, sunt construite să fie atente la detalii așa că nu vei avea probleme la acest capitol. Observă orice lucru care îi atrage atenția, fie că este vorba despre un telefon, o cameră foto, o trotinetă electrică, etc. Ia notițe și aruncă-ți o privire și pe Lajumate.ro, sigur găsești ceea ce cauți. 

2. Cu ce ocazie îi oferi cadoul – în funcție de acest lucru poți scurta lista de cadouri. Dacă este ziua lui de naștere, te poți orienta către un cadou cu o semnificație mai mare și care necesită un buget mai generos. Însă dacă este doar un cadou prin care vrei să îi arăți cât de mult îl prețuiești, poți merge pe varianta unui cadou simbolic, ceva ce vă leagă și are o însemnătate mai mare pentru voi.

3. Discută și cu prietenul lui cel mai bun – știm că tu îl cunoști foarte bine, însă poate nu ai dat importanță unor lucruri care îi plac lui foarte mult. De aceea, cel mai bine este să îi pui o întrebare și prietenului lui cel mai bun. Oricum discuțiile dintre băieți decurg altfel și poate, cu ajutorul prietenului, vei reuși să îl surprinzi cu cel mai frumos și neașteptat cadou. 

4. Ține cont de vârstă – printre cadourile cu care nu vei da greș indiferent de vârstă se numără telefoanele, calculatoarele și cam tot ce ține de tehnologie. Însă dacă cel căruia urmează să îi cumperi cadoul este mai special și îi plac lucrurile ieșite din comun, trebuie să iei în calcul și vârsta. De exemplu, un cadou foarte reușit pentru tatăl tău poate fi o plimbare cu barca în Deltă, iar pe prietenul tău îl poți surprinde cu o trotinetă electrică. Acestea sunt doar niște exemple, însă ideea de bază este că trebuie să iei în calcul și vârsta celui pe care vrei să îl bucuri cu un cadou reușit. 

5. Ține cont de pasiunile lui – de exemplu, dacă știi că este iubitor de mașini, poți să îi cumperi diverse lucruri cu care să îmbunătățească mașina. Dacă este iubitor de animale, îl poți ajuta să adopte un cățel sau o pisică. O altă variantă, pentru iubitorii de mișcare, ar fi o bicicletă, o trotinetă sau ceva aparate de fitness. Produsele pe care le găsești pe Lajumate.ro te pot ajuta să alegi cel mai bun cadou, fie că este pasionat de mașini, mișcare și așa mai departe. 

Pentru mai multă inspirație, intră pe Lajumate.ro, salvează la favorite toate anunțurile care îți atrag atenția și, la final, alege-l pe cel pe care îl consideri potrivit pentru el.



Anunțuri animale de companie: labrador, shih tzu, ciobănesc carpatin, shar pei, cocker spaniel, bichon frise, jack russell terrier, dog de bordeaux, bichon bolognese

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General