Cum să alegi cadoul perfect pentru ea în 5 pași

Publicat pe 04 noiembrie 2019.

Să dăruiești este cel mai plăcut sentiment, mai ales dacă este vorba despre o persoană dragă ție. De foarte multe ori ne consumăm foarte mult în încercarea de a găsi cel mai frumos și potrivit cadou. Însă, uneori, să alegi un cadou special, poate fi puțin dificil, mai ales că odată cu trecerea timpului gusturile se mai schimbă. Că să nu îți mai faci griji în această privință, am pregătit un mini ghid despre cum să alegi cadoul pentru ea în 5 pași

Așadar, iată care sunt cei 5 pași pe care trebuie să îi urmezi dacă vrei să surprinzi o persoană dragă cu cel mai frumos cadou.

1. Pentru cine este cadoul?

O întrebare la care este bine să răspunzi, deoarece, cadourile diferă în funcție de relația pe care o ai cu persoana respectivă, dar și de vârstă. Dacă, de exemplu, trebuie să îți surprinzi iubita, atunci te poți orienta către un cadou mai intim, însă dacă vorbim despre sora ta, atunci lucrurile se schimbă puțin și trebuie să te orientezi către un alt tip de cadou.

2. Fii atent la detalii și subtilități

De cele mai multe ori, femeile, într-un mod foarte subtil, îți indică anumite obiecte sau îți povestesc despre experiențele prietenelor care au fost plecate în diferite locuri. Ceea ce vor ele de fapt să spună este că nu le-ar deranja să primească un astfel de cadou. Așa că, ai grijă la toate aceste lucruri, deoarece sunt cele mai bune indicii în identificarea cadoului perfect. 

3. Cu ce ocazie vei oferi cadoul?

Cadoul poate diferi în funcție de ocazia cu care îl oferi. De exemplu, dacă este ziua de naștere a mamei tale, atunci trebuie să îi oferi mai mult decât un buchet de trandafiri, te poți orienta o excursie, la munte, cu toată familia. Sigur se va bucura să vă aibă pe toți lângă ea. Și dacă ai nevoie de cazare, intră pe Lajumate.ro. Aici sigur vei găsi o variantă foarte bună pentru toată familia. 

4. Ce pasiuni are persoana respectivă?

Dacă nu știi care sunt pasiunile persoanei dragi ție, atunci ai face bine să afli;). Este foarte important acest aspect, deoarece te poți folosi de acest lucru în momentul în care cauți cadoul potrivitAstfel că, dacă știi că iubește tehnologia, îi poți oferi un smartwatch sau un laptop nou. Dacă este iubitoare de mișcare, ce zici dacă i-ai oferi o bicicletă sau o trotinetă electrică, de exemplu. 

5. Ce buget ai alocat cadoului?

Știm că cea mai dragă persoană este de neprețuit și merită tot ce este mai bun și frumos, însă, în astfel de situații, este bine să îți aloci un anumit buget. Gândește-te cât de multe cadouri vei avea de oferi în perioada următoare, de Crăciun. Or sa fie destul de multe și de aceea este bine să nu cheltui mai mult decât ți-ai propus, mai ales că poți găsi niște super idei de cadouri pe Lajumate.ro. 

Noi am făcut acest scurt ghid, acum intervine rândul tău. Notează toate ideile care îți vin în timp ce parcurgi acest ghid și după aceea, intră pe Lajumate.ro pentru mai multă inspirație. 

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General