Topul categoriilor Lajumate.ro în 2021

Publicat pe 22 decembrie 2021.

La finalul unui an care a trecut și de data aceasta mult prea repede, ne uităm cu drag în urmă la tot ceea ce s-a întamplat din ianuarie pana în decembrie.

Și cum misiunea noastră este de a conecta românii din toate orașele, ne bucurăm să vedem ca 12 milioane de români au folosit platforma Lajumat.ro în 2021, iar peste 2 milioane dintre aceștia au adăugat anunțuri sau au fost în legatură pentru realizarea unei tranzacții.

 

Cele mai accesate categorii de anunțuri din website-ul Lajumate.ro, au fost:

  1. Autoturisme
  2. Anunțuri imobiliare
  3. Anunțuri cu case de vânzare
  4. Anunțuri cu locuri de muncă în Pitești
  5. Animale de companie – pisici
  6. Utilaje agricole – tractoare
  7. Locuri de muncă în Ploiești
  8. Apartamente de vânzare
  9. Bichon de vânzare
  10. Locuri de muncă în Iași

Iar categoriile care au beneficiat de cele mai multe anunturi sunt:

  1. Autoturisme
  2. Apartamente de vânzare
  3. Utilaje agricole
  4. Cărți, reviste, filme
  5. Apartamente de închiriat
  6. Electrocasnice
  7. Telefoane
  8. Mobilă, decorațiuni
  9. Prestări servicii
  10. Jante-anvelope

Urmand traditia din 2020, și în 2021 restricțiile și pandemia de Covid-19 și-a pus accentul asupra comportamentelor de vânzare – cumpărare.

Astfel, românii s-au orientat către categoria de mașini second-hand, întrucât criza cipurilor s-a reflectat în termenele lungi de livrare ale noilor mașini cu extra-opțiuni.

De asemenea, interesul consumatorilor a cresut față de categoria de imobiliare, cu precădere spre case de vânzare. Astfel, locuitorii din marile aglomerări urbane se orientează către locuințe mai mari, de preferință cu o curte de minim 200 de metri, în afara orașului.

Și cum o casă mai mare presupune și mai mulți locuitori, foarte mulți dintre vizitatorii site-ului Lajumate.ro sunt interesați direct de adopția unei pisici sau de cumpărarea unui Bichon, aceasta fiind rasa aleasă cu precădere de către doamne și domnișoare (67%).

Vă dorim să petreceți acest sfârșit de an în armonie și voie bună, să dăruiți și să primiți cadouri inspirate, să lasați trecutul pe Lajumate.ro și să faceți loc – în casă și în viață – noilor rezoluții.

 

Un 2022 minunat,

Echipa Lajumate.ro 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

TNI

Ultima șansă de înscriere la târgul imobiliar al primăverii!

Comunicate de presă

Din dragoste pentru pasiunea ta, ai 14 euro credit pentru promovare!

Auto, Comunicate de presă