Din dragoste pentru pasiunea ta, ai 14 euro credit pentru promovare!

Publicat pe 11 februarie 2022.

Cuprinsul articolului:

  1. Pașii de înscriere 
  2. Tipuri de promovare 
  3. Regulament 

 

Știm, este dificil să te desparți de lucrurile pe care le iubești. În special atunci când ai o mulțime de amintiri frumoase împreună cu ele. Iar în cazul mașinilor, atunci când drumul este mai important decât destinația, tindem să ne despărțim chiar și mai greu.

De aceea, cu ocazia Valentine’s Day, Lajumate.ro oferă tuturor celor care adaugă anunț în categoria auto un premium de consolare – 14 euro pentru promovare.

Așa că, adaugă luni, 14 februarie, anunțul tău gratuit pe Lajumate.ro în categoria Auto, iar în max 48 de ore vei primi în cont suma de 14 euro pe care o poți folosi pentru promovarea anunțului postat. Vezi aici toate detaliile  Astfel, mașina ta își va găsi rapid o nouă jumatate iar tu vei avea fondurile necesare pentru noi planuri de viitor.

Din dragoste pentru auto-pasiunea ta!

 

Pașii de înscriere

Urmează pașii de mai jos pentru a adăuga rapid anunțul tău și pentru a intra în posesia creditului de 14 euro:

  1. Intră pe lajumate.ro și creează-ți cont sau adaugă anunț nou în categoria Autoturisme. De asemenea, anunțul trebuie să respecte Termenii și condițiile de publicare pe lajumate.ro
  2. După publicarea anunțului, în maxim 48 de ore, vei primi în contul Lajumate.ro creditul de promovare de 14 euro.
  3. Alege tipul de promovare pe care îl dorești pentru ca proprietatea ta să beneficieze de vizibilitate maximă.

 

Tipurile de promovare de care poți beneficia

  1. Promovare Premium (prețul începe de la 5 euro)

2.  Promovare prima pagină (prețul începe de la 10,55 euro):

3. Reînnoire instant (de la 2.8 euro)

 

Dacă deja ți-am făcut despărțirea mai ușoară, pregătește-ți în week-end mașina pentru a fi fotografiată, listată și promovată pe lajumate.ro.

 

Regulamentul campaniei Lajumate.ro „Din dragoste pentru pasiunea ta!”

Promovarea se oferă sub formă de credit în conturile Lajumate.ro exclusiv dacă se îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

 

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

Criterii pentru alegerea celui mai bun GPS auto

Alegerea și Utilizarea Celui Mai Bun GPS Auto

Auto, General

Mașinile Autonome: Tehnologii și Impact în Societate

Auto