De necrezut cum poți schimba aspectul casei cu investiții mici!

Publicat pe 07 iunie 2021.

Ai crede că a face modificări prin casă te obligă la achiziționarea unui întreg set de mobilier sau la cheltuirea unui salariu întreg pe decorațiuni, însă lucrurile sunt mai simple de atât. Poți face mici modificări din loc în loc, dar care să influențeze mult în bine toată casa. Echipa Lajumate.ro vine în ajutorul tău cu câteva exemple.

 

 Schimbă atmosfera din living cu o singură mișcare

 În living poți păstra comoda, canapeaua și fotoliile chiar în același loc. Ce să faci pentru a schimba aspectul acestei camere e să adaugi cărți sau o oglindă (mai) mare. Dacă ai deja cărți în living, scoate-le în evidență cumva, punându-le în centru, înmulțindu-le numărul, iar dacă aceste cărți lipsesc complet, interesează-te cum îți poți forma o mică bibliotecă.

Dacă ai deja o oglindă în living, este aceasta suficient de mare, are un model atrăgător? Este situată într-un punct strategic, luminează cumva camera, îi mărește virtual spațiul? Gândește-te la aceste lucruri apropo de oglindă, pentru că senzația de spațiu e vitală. Deosebit de important este și aportul de lumină naturală, precum și cum circulă aceasta în camera de zi. Fixeaz-o într-un loc ideal sau pe perete, fix la jumătate 🙂

 

Anunțuri oglindă

 

Regândește poziționarea mobilei din dormitor

În dormitor, dulapul de haine și noptiera sunt piese de mobilier foarte importante. Posibil să nu fie necesar să fie înlocuite cu altele, ci doar reașezate puțin, regândite d.p.d.v. strategic și locativ. Este cazul în care covorul devine acum elementul care cu certitudine trebuie schimbat. Doar câteva sute de lei și schimbi complet aspectul dormitorului. O altă culoare a covorului, un alt model și totul pare cumva altfel.

Nu ai nevoie de mai multe schimbări, cel puțin nu pentru a te bucura de un dormitor altfel. Poate că o oglindă plasată bine va influența și aici aspectul întregii încăperi. Noi, Lajumate, îți oferim exemple bazate pe anunțuri de mobilă și decorațiuni  – iar dacă îți place provocarea, găsește și altele și comunică-le într-un comentariu.

Anunțuri Covor

 

Fă minuni în bucătărie cu un singur corp de mobilier

 În bucătărie, un singur obiect dreptunghiular și cu patru picioare (sau rotund și cu un alt număr de picioare) e responsabil de aspectul general. Exact, e vorba de masa de bucătărie! O schimbi? Te-ai atașat emoțional de ea? Găsești pe site-ul nostru sute de anunțuri cu mese de bucătărie, așadar este imposibil să nu găsești altă masă de care să îți placă mult și pe care să mănânci cu poftă și plăcere!

Tot în bucătărie poți monta un (alt) corp suspendat, care să îți elibereze exact masa care în loc să fie folosită, presupunem, pentru a mânca, este folosită pe post de spațiu de depozitare a pungilor de tot felul, a tacâmurilor. Doar puțină reorganizare și o investiție minimă într-o piesă de mobilier de bucătărie, nouă sau folosită, totuși în stare optimă, și totul se rezolvă numaidecât, de parcă te-ai mutat cu totul într-o altă locuință, mai accesibilă și mai primitoare.

Anunțuri Masă Bucătărie

 

Mai sus sunt doar trei exemple. Ele pot fi nenumărate, însă ideea e să înțelegi că micile modificări pot aduce mari efecte estetice (dar și funcționale). Trebuie numai să gândești out-of-the-box și să cauți opțiuni undeva unde ele îți sunt foarte la îndemână: pe site-ul nostru, Lajumate.ro. Iar dacă ce descoperi îți place mult dar îți depășește bugetul, învață să negociezi cel mai bun preț.

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General