Cum să te îmbraci cu stil de pe Lajumate.ro

Publicat pe 10 iulie 2017.

 

  1. —-Bluză cu volane și pantaloni scurți—-

Dacă ai în dotare o pereche de pantaloni scurți ca ai Laurei Cosoi, un tricou mai larg sau o bluză cu volane, atunci ai făcut alegerea perfectă pentru vremea toridă de afară.

 

Pantalonii scurti din denim sunt cei mai ușor de purtat, ei merg cu multe alte articole vestimentare. De exemplu, poți fi sunt sexy cu tocuri sau platforme, poți fi casual cu teniși și o cămașă în carouri sau hippie cu o ie brodată și bineînțeles fashion cu un tricou larg, marinăresc.

                                                                                                       sss  

  1.  —-Salopetă viu colorată—-

 

Salopeta este un articol vestimentar pe care designerii și femeile de pretutindeni îl preferă pentru sezonul cald.  Ea a intrat în modă în anii ’20, iar perioada ei de glorie a fost marcată de anii ’70-’80 când artiștii o purtau pe șcenă, iar cele mai importante celebrități ale momentului o luau la petreceri disco.

Astăzi ai ocazia să redescoperi salopeta într-o abordare modernă, în culori puternice, care îți vor pune pielea bronzată în evidență.

Pentru o ținută de zi îți propun să porți această salopetă din bumbac, cu pantaloni scurți și o pereche de sandale joase. Pentru un aer neconvențional, o poți combina cu o jachetă casual-sport.

Ținuta obținută are lejeritatea unui outfit sport și transmite o personalitate degajată prin culorile aprinse și texturile speciale, care realizează împreună un look fabulos.   

                                                                                                sss

3 —-Salopetă de plajă—-

 

Fără bretele, strânsă lejer în jurul gâtului și larguță pe corp, salopeta poate fi purtată atât ziua cât și seara, în funcție de încălțămintea și accesoriile alese.

 

Poți alege o salopetă de vară provocatoare, într-o nuanță deschisă, ca de exemplu crem. Un croi cu talie înălțată și decolteu în V îți vor pune corpul în evidență.

Poți obține o ținută de seară dacă adaugi un plic auriu și tocuri stiletto.

                                                                                 sss

4.—- Bluză înflorată și pantaloni—-

 

În această vară florile se poartă sub toate formele lor. Alege să porți o bluză vaporoasă din dantelă cu inspirații florale!

 

Verdele din jurul tău poate fi o adevărată sursă de inspirație atunci când îți alegi hainele. Poți opta pentru o bluză lejeră de vară, cu dantelă în partea de sus, de culoare verde, alături de o pereche de pantaloni în aceleași tonuri de verde. Accesorizarea nu trebuie să fie extravagantă, tocmai de aceea poți alege un colier în mai multe tonuri de verde, o perche de balerini comozi, de culoare albă și o geantă.   

                                                                                                     sss

5.—- Rochie de plajă

Fie că pleci la mare sau te relaxezi la piscină, tot ai nevoie de o rochie vaporoasă de plajă. Cele mai căutate sunt imprimeurile grafice, florale si geometrice. Pentru un plus de efect, poartă rochii de plajă decorate cu motive etno. Alege modele asemănătoare cu cămășile tradiționale, vaporoase și răcoroase! În acest fel vei arăta extraordinar și te vei putea proteja de căldura excesivă și de razele soarelui.   

                                                                                                                  sss

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

Top 8 cadouri pe care le poți lua de pe Lajumate.ro

General, Ghidul cumpărătorului

Cum să alegi cadoul perfect pentru ea în 5 pași

General, Ghidul cumpărătorului