5 idei de cadouri de Moș Nicolae sub 50 de lei

Publicat pe 04 decembrie 2019.

Mai este foarte puțin până la vizita lui Moș Nicolae, așadar trebuie să ne pregătim intens până joi seară. Ghetuțele trebuie să fie curate, iar cadourile pregătite. 🎁 Deși de Moș Nicolae se dăruiesc dulciuri, cu siguranță nimeni nu se va supăra dacă va primi și un cadou. Așadar, dacă nu știi încă cu ce cadouri îi poți surprinde pe cei dragi cu această ocazie, te ajutăm noi, deoarece special pentru acest eveniment am căutat și am întocmit o listă cu 5 idei de cadouri de Moș Nicolae sub 50 de lei. 

1. Huse de telefon – acesta este un cadou pe îl poți oferi unui copil, unui adolescent, dar și unui adult. Având în vedere că telefonul este dispozitivul fără de care nu ieșim din casă, trebuie să îl protejăm, dar și să îi schimbăm înfățișarea din când în când. Husa de telefon este cea mai la îndemână soluție pentru a putea face lucrurile menționate mai sus. Variantele de huse care se găsesc în acest moment pe piață sunt atât de variate, încât poți alege între huse cu model animal print, cu mesaje amuzante, simple, dar și cu tematică de Crăciun.

telefon

2. Accesorii și bijuterii – o idee foarte bună de cadou, cu care sigur nu vei da greș. Orice doamnă sau domnișoară se bucură la primirea unui astfel de cadou, așa că intră pe Lajumate.ro și alege dintre sutele de anunțuri cu accesorii și bijuterii de vânzare.

bratari

3. Haine – dacă vrei ca să faci iarna mai plăcută pentru o persoană dragă ție, atunci poți alege să le faci cadou o pereche de mănuși, o căciulă, un fular sau un pulover. Având în vedere că vremea de afară este destul de rece și mai știm și că moșul aduce și lucruri foarte utile, sigur cel care va primi acest cadou se va bucura din plin de el. 

caciula de iarna

4. Baterie externă – așa cum spuneam și mai sus, telefonul este unul dintre acele obiecte indispensabile, pe care le folosim la maxim. Pe lângă mesaje și apeluri, telefonul ține loc și de casetofon, gps, aparat foto, dar și de laptop. Pentru a putea folosi toate aceste lucruri, avem nevoie de o baterie foarte cu o capacitate foarte mare, iar cea mai bună soluție pentru a prelungi viața bateriei tale, mai ales atunci când ești în deplasare este bateria externă. Sigur vei avea parte numai de reacții pozitive dacă vei alege să oferi un astfel de cadou, care mai presus de orice este foarte util. 

baterie telefon

5. Viniluri – un super avantaj de a cumpăra de pe site-urile online de anunțuri este că poți descoperi o mulțime de obiecte vintage sau la care nu ai acces în magazinele din centrele comerciale. Acest lucru este valabil și în cazul vinilurilor, iar pe Lajumate.ro poți găsi comori ale muzicii vechi și noi imprimate pe viniluri. Așadar, dacă vrei să faci o surpriză de proporții unui iubitor de muzică, te poți orienta către o colecție de viniluri care au și o poveste în spate. 

muzica

Acestea fiind spuse, în continuare, te invităm pe Lajumate.ro, unde vei găsi o mulțime de idei de cadouri de Moș Nicolae sub 50 de lei. 

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General