Vino să ne vedem la evenimentele BusinessMark din 2020

Publicat pe 23 ianuarie 2020.

Ne bucurăm să participăm cu Lajumate.ro, HomeZZ.ro (anunțuri imobiliare), CarZZ.ro (anunțuri auto), JobZZ.ro (anunțuri joburi) și în 2020 la evenimentele organizate de BusinessMark pe teme din industrii precum: Real Estate, Marketing, PR, HR, Automotive și Sales. 

 

În cadrul evenimentelor desfășurate în București, dar și în marile orașe ale țării (Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu), participanții au posibilitatea de a interacționa cu speakeri români dar și internaționali, specialiști cu o vastă experiență în domeniile în care activează.

 

Dan Popescu, Managing Partner, BusinessMark spune: „Ne propunem pentru 2020 organizarea a aproximativ 35 de evenimente „concept propriu”, iar industriile abordate vor fi din ce în ce mai variate. Pentru noi este foarte importantă această abordare globală asupra mediului de afaceri, o perspectivă de ansamblu fiind foarte utilă pentru a înțelege modul în care se conectează anumite sectoare și care sunt oportunitățile de colaborare între acestea. Vom pune în continuare accent pe concept și tematică, pentru a reuși să răspundem nevoilor industriilor și ariilor profesionale pe care le abordăm.” 

 

La rândul său, Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark spune „Ne propunem să continuăm creșterea proiectelor demarate în ultimii ani și să fim prezenți în principalele orașe ale României a căror dezvoltare a mediulu de afaceri reprezintă un context favorabil pentru evenimentele business. Resursele umane, tax & finance si supply chin & logistică sunt ariile strategice de dezvoltare regională pentru noi. Anul acesta vom organiza evenimente de HR și fiscalitate la București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Sibiu și Oradea, iar evenimentul Supply Chain & Logistics Forum & Expo va avea ediții la București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Ne dorim să sprijinim în mod real mediul de afaceri, am studiat preferințele și nevoile companiilor din aceaste orașe, potențialul pieței și utilitatea acestor proiecte.” 

 

Câteva dintre evenimentele din 2020:

 

 

BusinessMark este recunoscut pentru varietatea de evenimente pe care le organizează în diferite orașe ale României. În 2020 Își propune organizarea a peste 35 de evenimente, printre care și cele din domeniul Real Estate. Lista completă a evenimentelor este disponibilă aici.

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

Studiu Homezz la Târgul Național Imobiliar: Ansamblurile rezidențiale noi sunt preferate de peste 60% dintre români

Comunicate de presă, Evenimente, General

HomeZZ.ro participă la TNI 2021! Te așteptăm cu specialiști și reduceri de la parteneri de top!

Comunicate de presă, Evenimente