Top 5 decorațiuni interioare perfecte pentru casa ta

Publicat pe 24 octombrie 2019.

Să îți decorezi locuința este probabil unul dintre cele mai frumoase lucruri, deoarece vei putea personaliza casa după bunul tău plac. Deși decoratul nu este treabă ușoară, cu decorațiunile interioare potrivite vei reuși să îți transformi casa în cel mai frumos loc de pe pământ.

Dacă vrei să dai o notă interesantă locuinței tale, atunci trebuie să îți îndrepți atenția către decorațiunile interioare vintage.

Așadar, te invităm să descoperi, în rândurile ce urmează, un top 5 al decorațiunilor interioare perfecte pentru casa ta, fie că alegi să le incluzi în living, în dormitor, hol sau alte încăperi ale locuinței.

1. Cufere vintage – pe lângă un design super interesant, aceste cufere sunt și foarte practice. Te poți folosi de spațiul din interior și poți depozita diverse lucruri în el.
Cu un design simplu și de efect, cuferele vintage se vor încadra perfect în dormitorul sau dresingul casei tale.

cufere
2. Mașină de scris – o decorațiune interioară care nu trebuie să îți lipsească din casă, mai ales dacă ești meseria ta are legătură cu creația și cu scrisul.
Imaginează-ți cum într-o zi superbă de toamnă, te vei așeza la mașina de scris, în fața geamului din living, cu o cană de ceai fierbinte în mână și te vei apuca de scris, inspirat fiind de peisajul tomnatic de poveste.

masina de scris
3. Ceas flip digital – ce ai zice dacă ai alege pentru dormitor un ceas deșteptător digital, cu alarmă flip clock? Da, știm sună bine, mai ales dacă alegi un ceas care datează încă din anul 1970.
Un astfel de ceas este o decorațiune interioară vintage cu care nu ai cum să greșești. Fiind micuț și foarte util, ceasul deșteptător flip, este partenerul ideal pentru diminețile somnoroase.

ceas vintage
4. Telefon vintage – o decorațiune interioară ce își poate găsi foarte ușor locul pe dulapul de pe hol, lângă bolul vintage în care îți puii cheile când ajungi acasă. Un astfel de accesoriu vintage poate scoate cu ușurință din anonimat orice hol sau încăpere.

decoratiune telefon vintage

5. Pickup vintage – vinilurile sunt iar la moda și sigur ai și tu câteva primite de la părinții sau bunicii tăi. Dacă îți dorești să faci o călătorie în timp și să te bucuri de muzică așa cum o făceau și ei, ai nevoie de un pickup. Livingul tău va căpăta un aer boem datorită alegi să întregești seria decorațiunilor interioare, cu un pickup vintage.

decoratiune pickup

Acum că știi care este topul decorațiunilor interioare perfecte pentru casa ta, nu îți rămâne decât să intri pe Lajumate.ro și să găsești acele obiectele decorative care se potrivesc stilului tău.




Căutări Lajumate.ro: teren de vanzare, case de vanzare bucuresti, masina spalat, lada frigorifica, whirlpool, ikea, tapet, parchet, ventilator, masa extensibila, balansoar, buldoexcavator

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General