Tomorrow@Work: Aceștia sunt primii speakeri străini confirmați

Publicat pe 18 February 2019.

Pe datele de 13 și 14 martie 2019 va avea loc la Hotel Radisson Blu evenimentul numit Tomorrow@Work, un summit care va avea ca subiect principal al discuției viitorul muncii și activităților legate de aceasta.

În cadrul Tomorrow@Work specialiștii din domeniul resurselor umane vor dezbate provocările cu care se confruntă industria în prezent, dar și pe cele ce ar trebui să apară în viitor, vor răspunde întrebărilor și curiozităților și vor da curs celor mai interactive discuții din domeniu.

Pentru a intra puțin în detalii, se va vorbi despre automatizare și viitorul din câmpul muncii, despre schimbare și adaptarea organizației la această schimbare, despre cum noile generații și evoluția tehnologică vor contura noi cerințe (și soluții) pe piața muncii.

Dorința celor de la BusinessMark este de a pregăti atât angajatorii, cât și pe cei care își caută un loc de muncă pentru provocările din viitorul apropiat și intermediar.

 

 

Robin Elis – Global Talent Acquisition Leader, PURATOS

Robin Elis este lider global în achizițiile de talente. Robin vine să  vorbească despre importanța identificării nevoii de schimbare la nivel organizațional și despre cum se va implementa această schimbare în mod cât mai eficient.

Își va concentra discursul pe schimbarea modelului de achiziție de talente și retenția acestora. Robin are ani de experiență la nivel internațional în achizițiile de talente, cu o istorie a muncii în industria alimentară, farmaceutică, finanțe, IT și industria de inginerie industrială.

 

 

Sergio De La Calle Asensio – Head of Change Management & Adoption in HR Transformation la TELEFONICA

Sergio De La Calle Asensio va vorbi despre cum, prin intermediul instrumentelor digitale, liderii devin modele de urmat și de admirat în câmpul muncii.

Invitatul BusinessMark este de părere că ‘societățile mari investesc mult capital pentru a implementa instrumente digitale, astfel încât să poată evolua și să ușureze modurile de lucru….însă mulți oameni nu profită din plin de aceste instrumente. Una dintre cauzele principale este profilul digital scăzut al unor colective și faptul că liderii de vârf nu sunt modele pentru angajații lor.  Vom explora modul în care Telefonica promovează adoptarea tehnologică și umple decalajul generațional pentru a încuraja managerii de rang înalt să conducă prin exemplu.’

 

 

Andre de Wit – Decan, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM

Pentru că este un subiect intens dezbătut, și pentru că numărul antreprenorilor crește cu fiecare zi, conferința își propune să abordeze arta leadership-ului și principiile unui lider în 2019 alături de Andre de Wit, care este prezent a doua oară la conferințele BusinessMark. Acesta este de părere că succesul este definiția îmbinării unei strategii bune cu un model de leadership aplicat corect. În acest discurs, invitatul va evidenția necesitatea unei strategii de leadership și va reliefa elementele definitorii pentru o astfel de strategie.

 

 

Ruud Rikhof – Managing Partner la KENNEDYFITCH

Ruud Rikhof are o experință de peste 30 de ani de experiență în companii precum IBM, Novartis, Bristol-Myers Squibb. În afară de cercetări, publicații și speech-uri cu privire la viitorul resurselor umane, viitorul muncii și experiența angajaților, acesta a sponsorizat, de asemenea, un studiu premiat cu privire la investițiile în capitalul uman în industria de capital privat și a co-autorizat cercetarea privind agilitatea de învățare.

Ruud Rikhof va aborda aspecte prezente și viitoare despre cum modelele strategice de HR tradiționale au nevoie de ajustări și schimbări aliniate cu noile cerințe din piață.

tomorrow@work vizual

Mai multe detalii despre conferința Tomorrow@Work și modalitatea de înscriere puteți afla aici: https://bit.ly/2UPoUnI.

 

Îți recomandăm

conferinta hr

Pe 5 și 6 noiembrie te invităm la Cluj-Napoca HR Vibes, un eveniment organizat de BusinessMark

Evenimente

Sibiu HR Vibes

Pe 23 octombrie te invităm la Sibiu HR Vibes – conferință dedicată industriei de HR, organizată de BusinessMark

Evenimente