TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Publicat pe 02 iulie 2021.

 

Odată cu relaxarea măsurilor de restricție, suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate, iar echipa BDOBC Business Center, cel mai mare organizator de târguri imobiliare, anunță redeschiderea evenimentelor.

Ne bucurăm să vă invităm la primul eveniment imobiliar post COVID-19, Târgul Național Imobiliar TNI unde aveți posibilitatea să vă conectați „în persoană” cu: potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate. Expoziția va avea loc în perioada 10-12 septembrie 2021 la Palatul Parlamentului, respectând legislația și recomandările autorităților. Credem că atâta timp cât sunt respectate toate regulile de protecție și măsurile de siguranță impuse de autorități, persoanele interesate de evoluția pieței imobiliare merită să beneficieze de acces la oportunitățile actuale de investiții.

În plus, am dat startul înscrierilor și la edițiile TNI de anul următor, acestea având loc în perioadele 6-8 mai și respectiv 16-18 septembrie 2022, în aceeași locație.

TNI susține tranzacțiile imobiliare încă de la primul eveniment imobiliar organizat în anul 2005, iar în actualul context în care promovarea este foarte importantă, punem la dispoziția vânzătorilor de proprietăți imobiliare o NOUĂ PLATFORMĂ de ANUNȚURI. Agenții imobiliari, dezvoltatorii, promotorii de proprietăți imobiliare, dar și persoanele fizice pot posta primii anunțuri direct în portalul TNI:  www.targulnationalimobiliar.ro  

 

De asemenea, prima aplicație mobilă dedicată unui eveniment imobiliar este acum îmbunătățită și oferă acces gratuit tuturor la cele mai recente ȘTIRI IMOBILIARE, NOUTĂȚI și INOVAȚII din domeniu.” a comunicat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

 

Pentru că Târgul Național Imobiliar TNI nu este doar cel mai mare eveniment de profil din România, ci și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, la eveniment participă profesioniști imobiliari din toată lumea.

Continuând tradiția, TNI își extinde cooperarea internațională în 2021. Pe lângă Partenerul strategic NAR (National Association of REALTORS, SUA), TNI se va bucura de prezența altor Asociații și Federații imobiliare din Europa. De asemenea, standurile târgului vor promova proprietăți și din Spania și Cipru. Vom continua inițiativa Conferințelor TNI în zona dedicată special, cu numeroase prezentări de proiecte și produse imobiliare, pentru a completa experiența vizitatorilor și participanților la această manifestare de prestigiu în domeniul imobiliar românesc.” a declarat Dan A. Negulescu, REALTOR®, Residential Real Estate Agent, CIPS, TRC, SRS, CRS, ABR.

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare vă invităm să descărcați GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOSIar dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2021 și 2022 !

 

Târgul Național Imobiliar TNI

Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România

Organizator: BDOBC Business Center

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

Studiu Homezz la Târgul Național Imobiliar: Ansamblurile rezidențiale noi sunt preferate de peste 60% dintre români

Comunicate de presă, Evenimente, General

TNI anunță calendarul evenimentelor imobiliare

Imobiliare