Te invităm la Tomorrow@Work să afli mai multe despre viitorul din câmpul muncii

Publicat pe 27 February 2019.

Pe 13-14 martie suntem prezenți la Tomorrow@Work – conferința dedicată industriei de HR, organizată de BusinessMark.

În cadrul evenimentului se vor aborda subiecte despre viitorul din câmpul muncii. Se pune accentul pe angajatul viitorului, care va trebui să dețină atât aptitudini new-age, tehnologice, digitale, cât și soft skills, creativitate sau aptitudini analitice pentru a se putea adapta dinamismului și complexității noului context de muncă. Datorită acestui fapt, tehnologia schimbă nu numai natura job-urilor, dar și modul de desfășurare a acestora, iar angajatul viitorului va trebui să aibă un nou set de skill-uri.

Departamentele de HR își propun să preîntâmpine aceste schimbări și se gândesc în ce măsură pot forma suficiente talente potrivite specificului noilor poziții, dar și în ce măsură pot asigura suficiente job-uri și pot derula programe de reorientare profesională pentru cei ce vor fi afectați de dezvoltarea tehnologică.

La Tomorrow@Work specialiștii din domeniul resurselor umane vor dezbate provocările cu care se confruntă industria în prezent, dar și pe cele preconizate în viitor, vor răspunde întrebărilor și curiozităților și vor da curs celor mai interactive discuții din domeniu.

Mai multe detalii despre eveniment, speakerii sau principalele teme de discuție puteți afla aici: https://bit.ly/2UPoUnI.

Iar dacă v-am făcut curioși și vreți să participați la eveniment, aplicați codul 20LAJUMATE pentru un discount de 20%.

 

Îți recomandăm

Eveniment Brașov HR Vibes

Află care sunt cele mai noi tendințe și provocări în departamentele de HR

Evenimente

Timișoara HR Vibes

Angajatul și angajatorul modern: noi perspective la Timișoara HR Vibes

Evenimente