Te invităm la Tomorrow@Work să afli mai multe despre viitorul din câmpul muncii

Publicat pe 27 februarie 2019.

Pe 13-14 martie suntem prezenți la Tomorrow@Work – conferința dedicată industriei de HR, organizată de BusinessMark.

În cadrul evenimentului se vor aborda subiecte despre viitorul din câmpul muncii. Se pune accentul pe angajatul viitorului, care va trebui să dețină atât aptitudini new-age, tehnologice, digitale, cât și soft skills, creativitate sau aptitudini analitice pentru a se putea adapta dinamismului și complexității noului context de muncă. Datorită acestui fapt, tehnologia schimbă nu numai natura job-urilor, dar și modul de desfășurare a acestora, iar angajatul viitorului va trebui să aibă un nou set de skill-uri.

Departamentele de HR își propun să preîntâmpine aceste schimbări și se gândesc în ce măsură pot forma suficiente talente potrivite specificului noilor poziții, dar și în ce măsură pot asigura suficiente job-uri și pot derula programe de reorientare profesională pentru cei ce vor fi afectați de dezvoltarea tehnologică.

La Tomorrow@Work specialiștii din domeniul resurselor umane vor dezbate provocările cu care se confruntă industria în prezent, dar și pe cele preconizate în viitor, vor răspunde întrebărilor și curiozităților și vor da curs celor mai interactive discuții din domeniu.

Mai multe detalii despre eveniment, speakerii sau principalele teme de discuție puteți afla aici: https://bit.ly/2UPoUnI.

Iar dacă v-am făcut curioși și vreți să participați la eveniment, aplicați codul 20LAJUMATE pentru un discount de 20%.

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

Studiu Homezz la Târgul Național Imobiliar: Ansamblurile rezidențiale noi sunt preferate de peste 60% dintre români

Comunicate de presă, Evenimente, General

HomeZZ.ro participă la TNI 2021! Te așteptăm cu specialiști și reduceri de la parteneri de top!

Comunicate de presă, Evenimente