Salut și Bun Venit pe blog-ul Lajumate.ro!

Publicat pe 13 ianuarie 2016.

Ce îți va aduce ție Lajumate.ro?

Suntem siguri că ai “auzit” de noi în multe contexte, în ultima perioadă, așadar prezentarea ne-a fost făcută. Suntem bucuroși să te cunoaștem!

Hai să nu mai lungim povestea și să dezvăluim misterul. Ce vrea să îți ofere echipa Lajumate.ro prin serviciu pe care l-am dezvoltat?

În primul rând, hai să stabilim ce e deja limpede: suntem un site de anunțuri care vrea să te ajute pe tine să intri în legătură cu (ori)cine are ceea ce tu îți dorești. Simplu, nu?

O bună informare stă la baza oricărui lucru bine făcut, iar pentru că vrem să te ajutăm cel puțin cu tranzacțiile online, am creat și acest blog. Aici vei găsi subiecte de interes și sfaturi practice atât pentru achizițiile tale cât și pentru vânzările tale online. Întreaga noastră experiență se va așterne în articole în cadrul acestui blog, pentru ca tu să poți reveni de fiecare dată când vei dori să fii bine informat.

Ce vei găsi la noi pe blog:

 

 

 

 

 

Chiar dacă ești vânzător sau cumpărător și chiar dacă nu ești la prima interacțiune cu acest tip de site tot e bine să arunci din când în când o privire peste articolele de pe blog, îți vor prinde bine. Știm despre ce vorbim 🙂

Sperăm ca ți-ai făcut o idee despre ceea ce suntem și ceea ce facem. Poți să vezi mai multe detalii accesând Lajumate.ro sau poți să ne contactezi la [email protected] pentru mai multe informații.

Încă o dată, încântați de cunoștință! 🙂
Echipa Lajumate.ro

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General