Salonul Auto București & Accesorii 2021 își deschide porțile între 7 – 17 Octombrie, Pavilionul B2 și zona exterioară adiacentă Romexpo

Publicat pe 06 octombrie 2021.

Între 7 – 17 Octombrie te așteptăm la Salonul Auto București & Accesorii 2021, cel mai important eveniment auto al anului, ce vor avea loc la Romexpo în Pavilionul B2, cât și în zona exterioară adiacentă pe o suprafață totală de peste 25.000 mp.

 

Sunteți invitații noștri și suntem onorați să vă avem alături de noi, Joi, 7 Octombrie, ora 12.00 să marcăm împreună Deschiderea Oficială și conferința de presă a SAB & Accesorii 2021 ce va avea loc la intrarea Pavilionului B2 – Romexpo, în prezența Domnului Dan Vîlceanu – Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Domnului Andrei Baciu – Secretar de Stat în Ministerul Sănătății, Domnului Ion Vasile – Vicepreședinte Administrația Fondului de Mediu, Domnului Inginer Cristian Bucur – Șef Departament Omologări Individuale din cadrul Registrului Auto Român alături de alte oficialități și membri ai instituțiilor partenere.

 

La Salonul Auto București & Accesorii 2021 veți descoperi premiere, modele exclusiviste și o parte din noutățile sezonului 2021 – 2022 aparținând brandurilor: BMW, Citroën, Honda, Kia, Isuzu, Mazda, Mercedes-Benz, Opel, Ssang Yong, Suzuki, Toyota, Tesla.

 

Pasionații de supercaruri vor găsi în standul Racebox o secțiune super sport formată dintr-un Monopost de Formula 1, 2 Monosposturi de Anduranță Radical și peste 12 modele de mașini unicat care însumează peste 20.000 de cai putere și au o valoare de peste 5 milioane de euro. Printre modelele expuse în standul Racebox se numără: Lamborghini Huracan Performante – 1016industries 850 HP VFEngineering, Lamborghini Aventador SVJ Ferrari 488 Pista, Porsche 992 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 991 GT3 cu FI Exhaust, Porsche 996 Turbo Widebody GT2 Spec, BMW M5 F90, 1000HP AMG E63s, cel mai modificat AMG GTR din lume de 900 HP,  McLaren 570GT 1016 industries Formula 1, Radical SR3 x 2.

 

În standul Autovision vor fi expuse modelele: TESLA Model 3, TESLA Model Y, Toyota Hilux Double Cab, Toyota Hilux Extended Cab, Toyota Land Cruiser 300, Suzuky Jimny, Suzuki Jimny șenilat.

 

De asemenea, în zona exterioară vor fi expuse vehicule comerciale și rulate aparținând brandurilor: Audi, BMW, Citroën, Ford, Hyundai, Land Rover, Mercedes-Benz, Opel, Renault, Skoda, Volkswagen.

Pasionatii de a ATV-uri, motociclete și biciclete electriceau ocazia să descopere gama de produse KTM, Husqvarna, Gasgas, CF Moto, Fantic (biciclete electrice) expuse în cadrul standului ATH Moto. Vizitatorii SAB & Accesorii pot câștiga Marele Premiu al acestei ediții oferit de Salonul Auto București și compania ATH Moto, ce constă într-un ATV de ultimă generație.

Nu în ultimul rând, în cadrul Salonului Auto București & Accesorii va exista o zonă cu automobile istorice unice sau foarte rare, organizată de Oldtimer Studio și Retromobil.

Într-o perioadă dificilă pentru domeniul auto din România, dorim ca SAB & Accesorii să reprezinte un accelerator pentru revenirea la normalitate, un suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și atingerea obiectivelor de business prin interacțiunea cu clienții și specialiștii din domeniul auto. De asemenea, în cadrul Salonului, te invităm să descoperi spații destinate exclusiv mobilității electrice, în cadrul cărora vor fi expuse mașini electrice, vehicule electrice, scutere și biciclete elctrice dar și dezvoltatori de stații electrice și tehnologii electrice.

În acest an vor fi prezente cu precădere cele mai importante companii din domeniul ecbipamentelor pentru spălătorii auto, pieselor și accesoriilor auto, ce vor expune cele mai noi tehnologii prezente la Automechanika Frankfurt și în cadrul SAB & Accesorii, fiind reprezentate pe o suprafață interioară și exterioară de peste 7000 mp. Weekendurile evenimentului vor fi animate de karturi electrice, mașini electrice, show-uri de drift, demonstrații de conducere defensivă etc.

 

În cel de-al doilea weekend al evenimentului se va desfășura Cursa Campionilor – Cupa SAB & Accesorii 2021, organizată de GT Auto Club Sportiv sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Având în vedere nevoia constantă de sânge din spitale, la Salonul Auto București & Accesorii va fi amplasată în perioada 9-10 Octombrie o unitate mobilă a Centrului de Transfuzie Sanguină a Municipiului București în cadrul căreia, vizitatorii Salonului pot dona direct pentru a salva vieți și se pot informa despre beneficiile donării de sânge. 

 

În data de 15 octombrie 2021, Salonul Auto București în parteneriat cu asociația Inițiativa Pasionaților de Autovehicule Rutiere organizează cea de-a II-a ediție a târgului de cariere Bursa Locurilor de Muncă SAB – Ziua Carierei. Evenimentul urmărește o colaborare pe termen lung cu companiile, atât pentru încadrarea forței de muncă specializate, cât și pentru promovarea companiilor și posturilor disponibile ale acestora. De asemenea, în zona exterioră a Salonului Auto București & Accesorii va fi organizată o zonă dedicată de street food în cadrul căreia vor fi prezente cele mai cunoscute van-uri și artizani de street food.

 

Printre partenerii instituționali care ne-au fost alături în realizarea acestei ediții, găsirea celor mai bune soluții pentru transportul alternativ și creșterea nivelului de conștientizare a populației cu privire la importanța folosirii mijloacelor de transport mai puțin poluante, dorim să mulțumim: Ministerului Afacerilor Interne, Departamentului pentru Situații de Urgență, Poliției Română, Jandarmeriei Române, Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor, Registrului Auto Român, CNAIR, ACAROM.

Partener Gold al Salonului Auto București & Accesorii: JD365 – Spălătorii auto self service.

Printre partenerii care ne ajută în promovarea Salonului Auto București și Accesorii dorim să mulțumim în mod special Trustului Intact – Partener Media Principal, Antena 1, Antena 3, Radio ZU, agenției AGERPRES, Phoenix Media, Ethor Sequrity, târgului Vitan Auto, website-urilor 4tuning.ro, 24auto.ro, 4x4Adventure, Antena3.ro, Autovit.ro,  Buletinulauto.ro, Carzz.ro, Flote Auto, Pieseauto.ro, Subturat.ro și revistelor Auto Bild, Auto Motor si Sport, AutoExpert, Auto Test, 4x4Adventure, Cargo Bus & Magazine, Flote Auto, Mașini și Utilaje, Tehnică și Tehnologie, Total Media News, Total Transport.

 

Informații utile SAB & Accesorii 2021:

 

Accesul la Salonul Auto București & Accesorii se face pe baza certificatului verde cu respectarea legislației în vigoare. Mai multe detalii pe www.sab.ro

Locație: Pavilionul B2 Romexpo și zona exterioară adiacentă.

Preț bilet: 40 lei.

Program: 7 Octombrie, între orele 12.00 – 20.00

11- 16 Octombrie, între orele 10.00 – 20.00

17 Octombrie, între orele 10.00 – 18.00.

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General