Pe 23 octombrie te invităm la Sibiu HR Vibes – conferință dedicată industriei de HR, organizată de BusinessMark

Publicat pe 10 octombrie 2019.

În data de 23 octombrie vom fi prezenți la conferința Sibiu HR Vibes, ce va avea loc la Hotel Ramada. 

În cadrul evenimentului vom afla care sunt metodele pe care organizațiile le abordează cu privire la schimbările impuse de angajații moderni, dar și alte subiecte precum: retenția angajaților, folosirea inteligenței artificiale în procesul de recrutare, dar și personalizarea pachetelor de beneficii și recompense pentru angajați. 

Printre cele mai comune întrebări ce stau pe buzele tuturor angajaților din HR, și care îți vor găsi răspunsul în cadrul conferinței Sibiu HR Vibes, se numără următoarele: 

📢 Cum ne adaptăm cu adevărat noilor tehnologii și cum le folosim în îmbunătățirea proceselor curente?  

📢 Cum îmbunătățim experiența angajaților pentru a ne asigura că aceștia dau randamentul optim?

📢 Cum creăm un brand demn de mândria angajaților, pentru a spori retenția acestora?

Ținând cont de faptul că preferințele angajaților se schimbă din ce în ce mai des, departamentele de resurse umane trebuie să țină pasul, pentru a putea fi pregătiți să răspundă oricărei provocări pe care o întâmpină. 

Iar acum, pentru că ne dorim să fii la curent cu cele mai noi informații din domeniul resurselor umane, folosește codul 20JobZZ pentru a beneficia de un discount de 20%.

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

Studiu Homezz la Târgul Național Imobiliar: Ansamblurile rezidențiale noi sunt preferate de peste 60% dintre români

Comunicate de presă, Evenimente, General

HomeZZ.ro participă la TNI 2021! Te așteptăm cu specialiști și reduceri de la parteneri de top!

Comunicate de presă, Evenimente