Mașinile second-hand și piața auto

Publicat pe 23 decembrie 2022.

Fie că este pasiune sau doar necesitate, mașina face parte din viața noastră. Pentru necesitate suntem atenți să fie o mașină care să ne îndeplinească nevoile, să parcurgem drumeții lungi în siguranță, să fie încăpătoare și evident, consumul acesteia.

Alegerea unei mașini nu este neaparat ușoară, însă, având în vedere beneficiile pe care le avem de pe urma ei, este de neegalat.

Cererea pentru mașinile second-hand a crescut în ultimii ani, prețul fiind unul din criteriile pentru care oamenii aleg să le cumpere.

Piesele auto second-hand sunt și ele la căutare, având în vedere că sunt oameni care au nevoie pentru a repera sau restaura mașini mai vechi.

Întâmplător, l-am întâlnit pe Alex Șerban și am înțeles că o mașină poate fi mai mult decât o pasiune. Poate fi muncă, satisfacție dar nu în ultimul rând dedicare. Alex are propriul garaj și atelier, unde restaurează mașini precum Dacia 1300 sau 1100.

Proiectul la care s-a dedicat timp de 1 an a fost restaurarea unei mașini Dacia 1300. Pasionat și de vlogging, Alex a postat mai multe serii de filmulețe pe canalul său de Youtube despre mașinile pe care le restaurează.

Pentru proiectul de restaurare Dacia 1300 a fost nevoie de muncă de 1 an.

Pas cu pas, piesă cu piesă, toate au dus la un frumos proiect în care oamenii au avut ocazia să vadă multă dedicație și pasiune pentru o Dacia care probabil nu mai avea nicio sansă. Poți vedea aici  cum au decurs lucrările la acest proiect.

Un challenge pe care Alex l-a primit din partea lajumate, a fost să folosească piese auto second-hand pentru a restaura o mașină Dacia 1100. Pasionații știu că aceste mașini vintage sunt vechi, însă cu potențial mare. Dacă te numeri printre cei care mai au piese auto vechi, pentru Dacia 1100, le poți adăuga pe lumate și îl ajuți pe Alex să termine mașina mai repede. Adaugă anunț cu piesele auto de care nu mai ai nevoie!

 

Despre Diana Tocila

-

Îți recomandăm

Criterii pentru alegerea celui mai bun GPS auto

Alegerea și Utilizarea Celui Mai Bun GPS Auto

Auto, General

Mașinile Autonome: Tehnologii și Impact în Societate

Auto