HomeZZ.ro și Lajumate.ro te așteaptă la Târgul Național Imobiliar!

Publicat pe 05 septembrie 2017.

Luna aceasta are loc evenimentul imobiliar al toamnei / Lansare târguri imobiliare 2018

La finalul acestei luni începe în inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei la care vom fi prezenți și noi (echipa Lajumate.ro și HomeZZ.ro). Ediția cu numărul 26 a Târgului Național Imobiliar TNI are loc în perioada 29 septembrie 2017 – 1 octombrie 2017 la Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Iată ce declară Adrian BERCEA – General Manager BDOBC Business Center:

„În urmă cu 12 ani ne-am luat angajamentul de a susține și promova piața imobiliară din România, reunind într-un singur loc, de două ori pe an, principalele companii din acest segment și publicul direct interesat de cumpărarea de locuințe. După organizarea cu succes a 25 de ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI ne bucurăm că evenimentul creat de echipa BDOBC a reușit să stimuleze piața de real estate și să creeze tradiție în imobiliare. Locația de lux, planificarea minuțioasă și campaniile publicitare pe canale media de impact atât din mediul online cât și offline sunt punctele forte ale TNI prin care companiile ce au ales Târgul Național Imobiliar ca mijloc de promovare și creștere a vânzărilor obțin beneficiile dorite și revin ediție după ediție.

Deși au mai rămas patru săptămâni până la expoziția de toamnă, lansăm cu mult timp în avans edițiile TNI pentru anul viitor. Acestea vor avea loc în aceeași locație de excepție: Palatul Parlamentului- Sala Unirea în perioadele 18-20 mai și respectiv 28- 30 septembrie 2018.”

Toți cei interesați de cumpărarea unui apartament, a unei garsoniere, case, vile, etc. pot intra chiar acum pe HomeZZ.ro unde au peste 200.000 de oferte imobiliare dintre care pot alege. Prezența la Târgul Național Imobiliar și întâlnirea cu specialiștii HomeZZ.ro și reprezentanții agențiilor participante îi va aduce mai aproape de cea mai bună ofertă.

 

Poți vedea mai multe detalii despre eveniment aici:

Prezentarea video a locației:  CLICK AICI!

Târgul Național Imobiliar în imagini : CLICK AICI!

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

Studiu Homezz la Târgul Național Imobiliar: Ansamblurile rezidențiale noi sunt preferate de peste 60% dintre români

Comunicate de presă, Evenimente, General

HomeZZ.ro participă la TNI 2021! Te așteptăm cu specialiști și reduceri de la parteneri de top!

Comunicate de presă, Evenimente