Cum să te costumezi de Halloween? 5 idei pentru adulți și copii

Publicat pe 30 October 2019.
halloween

Deși nu este o sărbătoare autohtonă, Halloweenul este așteptat cu sufletul la gură atât de adulți, cât și de cei mici. Și cum mai este doar o zi până la marea sărbătoare, trebuie să îți alegi o costumație potrivită pentru petrecerea la care vei merge, însă nu uita că trebuie să iei în calcul și costumul celui mic. 

Dacă încă îți pui întrebarea cum să te costumezi de Halloween, noi venim în ajutorul tău cu 5 idei de costume pentru adulți și copii. 

1. Mască Jason Voorhees – pentru fanii francizei Friday 13th (Vineri 13), masca personajului principal este super idee. Dacă îți dorești să îl “readuci la viață” pe celebrul Jason, ai nevoie de o mască precum cea din imaginea de mai jos, o pereche de blugi negri, o haină bej super uzată, o pereche de mănuși negre și niște bocanci. 

masca Jason

2. Costum Darth Vader – dacă al tău copil este un super fan Star Wars, atunci trebuie neapărat să îl ajuți să se costumeze în Darth Vader, personajul principal negativ al faimoasei serii Star Wars. Dacă intri pe Lajumate.ro, găsești întreaga costumație fără să depui foarte mult efort, iar copilul tău se va face remarcat cu un costum foarte bine realizat. 

costum darth vader

3. Mască Predator – dacă îți plac filmele science fiction, înseamnă că te-am nimerit cu această mască Predator. Costumația acestui personaj fictiv poate fi ușor greu de reprodus, însă nu imposibil. Atâta timp cât ai o mască ce reproduce toate detaliile monstrului Predator, pentru partea de jos, poți da frâu liber imaginației și sigur vei reuși să compui un costum ce va atrage toate privirile celor din jur. 

masca predator

4. Costum Spider-Man – tu ești, în fiecare zi, un super-erou pentru copilul tău, însă de data aceasta, rolurile se vor schimba. El se va transforma, pentru o seară, în cel mai iubit erou al copilăriei lui, iar tu îl vei ajuta să facă acest lucru. Poate te întrebi cum poți face asta? Ei bine, îl poți surprinde cu un super costum de Spider-Man și dacă vrei să îl și transpui, cu adevărat, în pielea  personajului, puteți improviza o super scenetă în care să reproduceți secvența în care Peter Parker este mușcat de păianjen. 

spider man

5. Make-up efecte speciale – dacă îți dorești să îi surprinzi pe toți cei din jurul tău și vrei să te remarci în mulțime, neapărat trebuie să apelezi la un machiaj înfricoșător de Halloween. Fie că vrei să te transformi într-o vrăjitoare, un zombie sau în orice alt personaj fioros, cea mai bună soluție este machiajul. Cu ajutorul persoanei potrivite și cu o ținută pe măsura machiajului, vei reuși să ai cel mai tare costum al serii. 

machiaj

 Nu mai sta pe gânduri, intră chiar acum pe Lajumate.ro și alege-ți cel mai tare costum de Halloween!

 

Îți recomandăm

sibiu - colaj cu mai multe locuri

Obiective turistice din Sibiu si din jurul Sibiului

General

Cu cât a crescut interesul românilor pentru case și terenuri? un studiu Lajumate.ro

Comunicate de presă, General