Cele mai ieftine telefoane mobile pe care te poți juca FortNite

Publicat pe 01 noiembrie 2019.

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri din ultima perioadă, devenind un adevărat fenomen cultural în rândul tinerilor de toate vârstele. Dacă ai prieteni pasionați de gaming sau dacă ești și tu unul dintre fanii acestui joc, atunci știi foarte bine despre ce vorbim. 

Fortnite are două ”moduri de joc”, primul dintre ele este Fortnite Save the World, iar cel de-al doilea este Fortnite Battle Royale, însă doar Battle Royal a fost lansat și pentru dispozitivele ce folosesc Android, IOS și Nintendo Switch. 

Pentru că nu poți lua mereu cu tine laptopul ai nevoie de un telefon mobil pe care să te poți juca liniștit. Astfel, am căutat cele mai ieftine telefoane mobile pe care te poți juca Fortnite și am ajuns la următoarele 5 variante pe care le poți găsi pe Lajumate.ro. 

Acestea sunt doar câteva exemple de telefoane ieftine pe care te poți juca Fortnite, însă oferta este foarte mare. Trebuie doar să intri pe Lajumate.ro și să îl alegi pe cel care îți place. 

 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General