Ce nu ai găsit de Black Friday și poți lua de pe lajumate

Publicat pe 16 noiembrie 2022.
Black Frida

A trecut Black Friday…dar nu și pe lajumate. Dacă îți dorești în continuare să-ți găsești cadoul preferat, fie că vorbim de gadget-uri, bijuterii pentru tine sau persoanele dragi, obiecte de colecție, electrocasnice mici, pe care încă nu le-ai găsit la prețul potrivit pentru tine…intră pe lajumate. Aici vei găsi mereu produse la prețuri mici, pentru bugetul tău. 

 

Top 5 lucruri pe care le poți cumpăra de pe lajumate cu un buget minim, ca de Black Friday:

 

Laptop 

Te așteptai ca de Black Friday să găsești prețuri extra-reduse la laptopul preferat pe care vrei să-l cumperi de mult timp, însă nu l-ai găsit la prețul dorit de tine? Acum poți găsi laptop-uri aproape noi și poți plăti cu 40-50% mai puțin pentru un dispozitiv, cu specificații similare. Pe lajumate vei avea parte de o super-experiență cu dispozitivele second-hand, produse cu cel mai bun raport calitate-preț. Ai diversitate în alegerea modelului pe care îl cauți. Găsești anunțuri noi zilnic, cu laptopuri la prețuri mici: Macbook, Asus, Dell, Samsung, HP etc. 

 

Telefon 

Este timpul pentru un upgrade la un nou smartphone? Cumpărarea unui telefon mobil second-hand este mult mai economică decât cumpărarea unui smartphone nou apărut. Există multe avantaje pentru care poți alege unul la mâna a doua printre care și preț avantajos pentru caracteristici de ultimă generație. Daca ești un fan al gadget-urilor, intră rapid pe lajumate și vezi ultimele anunțuri apărute. Poate fi opțiunea perfectă pentru tine după Black Friday!

 

Televizor

S-a dat ultima strigare pentru Black Friday și nu ai apucat să cumperi un Smart TV? Nu-ți face griji, pe lajumate vei găsi în orice moment dorești, televizoare la prețuri accesibile. Tot ce trebuie să faci este să fii atent la specificațiile fiecărui vânzător, să analizezi atent toate opțiunile și să contactezi vânzătorul. Astfel, obții simplu și rapid un Smart TV la un preț bun, dar și care îndeplinește toate criteriile pe care ți le dorești.

 

Gadget-uri

Ai vrea să cumperi un smartwatch recondiționat? Pe lajumate îți oferim o gamă largă de modele cu ceasuri inteligente de la Apple, Samsung, Huawei, Sony și altele. În plus, găsești încărcătoare și accesorii potrivite oricărui smartwatch. Pe lajumate ai și multe oferte, dar și diversitate de produse. 

 

Electrocasnice mici 

Te-ai mutat într-o locuință nouă de curând și ai nevoie de electrocasnice? Pe lajumate găsești aparate de bucătărie, aragaz, cuptor electric, frigider, mașină de spălat și multe altele la prețuri mici. Daca bugetul este limitat pentru mobilarea întregului apartament, intră și vezi anunțurile noi la electrocasnice.

 

Indiferent de ce ai nevoie în această perioadă, pe lajumate găsești orice îți dorești, la un preț accesibil. Ai livrare rapidă la orice comandă. 

Cumpără inspirat laptop, telefoane, tv-uri, gadget-uri, electrocasnice mici, toate utilizate, dar atent verificate.

Despre Diana Tocila

-

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General