Amenajarea grădinii cu buget mic

Publicat pe 04 aprilie 2023.
Adauga anunt

Se apropie vremea perfectă pentru stat în grădină, la aer curat, iar pregătirile pentru amenajarea locului preferat trebuie să înceapă cât mai curând. De aceea ne-am propus să te ajutăm să amenajezi grădina exact așa cum îți dorești, cu buget redus binențeles. 

Cum poți face asta? Avem vești bune pentru tine! Pe lajumate găsești o întreagă categorie dedicată Casă-Grădină, unde găsești de la anunțuri cu mobilier și decorațiuni pentru grădină până la plante, flori sau unelte de grădinărit.

Dacă nu te-ai gândit exact cum să aranjezi grădina primăvara iată mai jos căteva aspecte pe care să le iei în considerare. 

 

Mobilă și decorațiuni pentru grădină

Fie că îți dorești o masă pentru picnic sau un hamac în care poți să te odihnești, poți alege ceva pe placul tău chiar de aici. Dacă vrei să te simți ca în vacanță ai și oferte de ciubăr, balansoare sau căsuțe de grădină. 

 

Plante și flori

Plantele și florile nu lipsesc din nicio grădină. Varietatea de culori și dimensiuni îți dau o stare de bine instant și completează perfect peisajul de grădină. Poți alege pomi ornamentali, floricele colorate sau chiar pomi fructiferi, pentru o mica recoltă. 

 

Unelte de grădinărit

O grădină frumoasă este visul oricui, însă nu este tocmai ușor să o îngrijești. Uneltele potrivite îți vor face treaba mai usoară, de aceea venim în ajutorul tău cu o selecție de anunțuri din care poți alege. De la mașini de tuns iarba până la drujbe, motocositoare sau greble și mături. Le găsești pe toate aici

 

Grătare și accesorii

Nu există grădină completă fără un grătar pentru petrecerile de weekend cu prietenii. Intră aici și vezi toate anunțurile. 

Mai mult decât atât avem o veste bună pentru tine. Pe lajumate poți câștiga un grătar de inox, un mobilier de grădină sau o ladă izotermă, toate perfecte pentru grădina ta. Toate premiile by Grill Market.

Tot ce ai de făcut este să adaugi un anunț în orice categorie dorești până pe 30 aprilie și poți câștiga unul dintre cele 3 premii. 

Află mai multe detalii aici, grăbește-te să te înscrii!

Despre Diana Tocila

-

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General