Află cum a fost evaluat cartierul în care locuiești

Publicat pe 09 mai 2017.

Te-ai hotărât să te muți? Fie că îți dorești o chirie sau vrei să îți cumperi o nouă locuință, HomeZZ.ro împreună cu Lajumate.ro vin în ajutorul tău!

În perioada ianuarie – aprilie 2017 am realizat un studiu complex care are ca scop de a te ajuta să iei cea mai bună decizie atunci când alegi cartierul în care vrei să te muți. Peste 100.000 de respondenți și-au exprimat părerea și au notat tot ce e prioritar pentru ei în zona în care locuiesc.

Tu ce consideri important? Îți dorești o zonă liniștită sau o zonă mai aglomerată? Vrei să ai cât mai aproape de tine magazine, localuri, școli, spitale sau mijloace de transport?

Alegerea zonei în care vrei să te muți este mult mai simplă acum. Intră pe HomeZZ.ro și vezi ce cartiere îndeplinesc dorințele tale! Alege orașul, iar mai apoi sortează în funcție de preferințele tale.

 

 

Pentru a înțelege mai bine, uite aici un mic ghid:

Cei peste 100.000 de respondenți au apreciat cartierul în care locuiesc în funcție de mai mulți factori precum:

SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

 

CULTURĂ ȘI EDUCAȚIE

 

AMBIANȚĂ ȘI LIFESTYLE

 

TRANSPORT ÎN COMUN

 

Fiecare dintre noi, atunci când se gândește la o nouă casă, are în vedere mai multe repere înainte să ia decizia finală.

Pentru tine care sunt cele mai importante criterii de selecție?

Dacă vrei să îi ajuți și pe alții în luarea celei mai bune decizii, evaluează-ți aici cartierul în care locuiești.



Articole recomandate HomeZZ.ro:

Să cumperi o locuință sau să stai cu chirie?

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General