Află cum a fost evaluat cartierul în care locuiești

Publicat pe 09 May 2017.

Te-ai hotărât să te muți? Fie că îți dorești o chirie sau vrei să îți cumperi o nouă locuință, HomeZZ.ro împreună cu Lajumate.ro vin în ajutorul tău!

În perioada ianuarie – aprilie 2017 am realizat un studiu complex care are ca scop de a te ajuta să iei cea mai bună decizie atunci când alegi cartierul în care vrei să te muți. Peste 100.000 de respondenți și-au exprimat părerea și au notat tot ce e prioritar pentru ei în zona în care locuiesc.

Tu ce consideri important? Îți dorești o zonă liniștită sau o zonă mai aglomerată? Vrei să ai cât mai aproape de tine magazine, localuri, școli, spitale sau mijloace de transport?

Alegerea zonei în care vrei să te muți este mult mai simplă acum. Intră pe HomeZZ.ro și vezi ce cartiere îndeplinesc dorințele tale! Alege orașul, iar mai apoi sortează în funcție de preferințele tale.

 

 

Pentru a înțelege mai bine, uite aici un mic ghid:

Cei peste 100.000 de respondenți au apreciat cartierul în care locuiesc în funcție de mai mulți factori precum:

SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

 

CULTURĂ ȘI EDUCAȚIE

 

AMBIANȚĂ ȘI LIFESTYLE

 

TRANSPORT ÎN COMUN

 

Fiecare dintre noi, atunci când se gândește la o nouă casă, are în vedere mai multe repere înainte să ia decizia finală.

Pentru tine care sunt cele mai importante criterii de selecție?

Dacă vrei să îi ajuți și pe alții în luarea celei mai bune decizii, evaluează-ți aici cartierul în care locuiești.Articole recomandate HomeZZ.ro:

Să cumperi o locuință sau să stai cu chirie?

Îți recomandăm

rochie de seara

Ghidul practic al rochiilor de seară. Ce e bine și ce nu

General

Cum cureți husa telefonului

Cum să îți cureți husa telefonului și să-i prelungești durata de viață

General