Află care este strategia de dezvoltare a mobilității urbane propusă de specialiști

Publicat pe 02 December 2019.

Tot mai mulți dintre noi, ne confruntăm cu traficul, ce devine pe zi ce trece din ce în ce mai aglomerat. 

Conform unor studii oficiale, autoturismele care sunt ocupate de 1 sau 2 persoane, se situează între 65% și 80%, iar viteza medie cu care se deplasează se încadrează între 8-14 km/h, pe o distanță medie de circa 11 km. Aproximativ 48% din timpul necesar călătoriei se pierde în  ambuteiaje. 

Conform estimărilor efectuate de specialiștii în analiză și modelarea traficului, în următorii 2, 3 ani, vom fi martorii unor blocaje rutiere puternice.

O alternativă eficientă pe care cei de la motoADN ne-o propun este să alegem motocicletele, mopede și scuterele ca mijloc de transport. 

În baza analizelor și studiilor efectuate de cei de la motoADN – Asociația pentru Dezvoltarea Națională a Motociclismului, la care s-au adăugat informațiile furnizate de Federația Europeană a Asociațiilor de Motocicliști, s-a propus o strategie de dezvoltare a mobilității urbane. 

Printre avantajele acestei propuneri, se numără următoarele:

Află mai multe detalii despre acest proiect accesând site-ul motoadn.ro.

Între timp, nu uita că și tu poți reduce timpul petrecut în trafic, dacă alegi ca mijloc de transport motocicleta, scuterul sau mopedul. 

Intră pe Lajumate.ro și descopră cele mai noi oferte cu motociclete și alege-o pe care care consider că îți va fi un partener de nădejde în fiecare zi. 

 

Îți recomandăm

cadouri de craciun

5 idei de cadouri de Moș Crăciun

General

cadouri

5 idei de cadouri de Moș Nicolae sub 50 de lei

General