5 destinații de vacanță pentru luna august

Publicat pe 10 iulie 2017.

1

Timpul se scurge și luna august e aproape. Asta înseamnă că trebuie să te pregătești de mare, soare și distracție în aer liber.

Vara e vreme de concediu! Și dacă încă nu ai nimic stabilit, atunci consultă lista de mai jos și decide încotro o pornești la drum în luna august.

 

Iată 5 destinații de vacanță perfecte pentru luna august:

 

 Insula Kos, Grecia

Grecia este o țară minunată, recunoscută pentru marea albastră, parcă scoasă din revistă și pentru plajele curate și frumos întreținute.

Ia-ți bilet dus-întors  către Kos, insula ce însumează 112 kilometri de țărm de la malul Mării Egee și unde peisajul promite o mulțime de munți stâncoși ce stau strajă plajelor acoperite de nisip.

Pregătește-te pentru petreceri, mulțimi de turiști și gălăgie, alătură-te nebuniei atâta timp cât cafeaua din sânge își face efectul. Refugiază-te în calmul de la malul mării când simți nevoia să te reculegi și să fii singur cu gândurile tale.

 

4518866_apartament-lux-de-2-camere-vara-2017_5

 Ubud, Bali

În momentul de față Bali se bucură de o mare popularitate în topul celor mai râvnite destinații de vacanțe.

Bali este singura insulă indoneziană care a păstrat budismul în toată puritatea sa. Ospitalitatea localnicilor merită toți banii, mai ales dacă ești adeptul unei primiri cu surle și trâmbițe.  Te vei bucura de tradițille și ritualurile lor străvechi,  dar și de dansurile lor deosebite.

Înscrie-te la cât de multe drumeții, vizitează sculpturile dintre cocotieri și palmieri. Când apusul îmbracă atmosfera într-o vrajă străveche, îndreaptă-te spre unul dintre templele orașului, aici vei avea parte de muzică și dansuri tradiționale.

2410988_egypt-sahl-hasheesh-inchiriez-apartament-3-camere_10

Valencia

Al treilea cel mai mare oraș spaniol este foarte popular în timpul verii, iar în luna august îl vei găsi la capacitate maximă. Bucură-te de plaje și sangria, într-un peisaj divin, înconjurat de palmieri și portocali.

Este foarte plăcut să te plimbi pe nisipul curat cu tălpile goale și să intri în starea perfectă de relaxare, potrivită unui concediu de vis.

Atunci când ți se face foame aruncă o privire pe faleză și alege restaurantul care-ți face cu ochiul. Dacă tot ești aici trebuie să încerci paella cu fructe de mare, fel de mâncare tipic valencian,  iar la final, când ți se oferă un shot digestiv din partea casei, fă bine și acceptă-l.

4518866_apartament-lux-de-2-camere-vara-2017_1 (1)

Copenhaga, Danemarca

În timpul verii, Copenhaga înflorește! Dacă în timpul anului vremea este mohorâtă, vara aici este raiul pe Pământ.

Soarele se încăpățânează să nu se ducă la culcare prea devreme, așa că te vei bucura de lumină pentru plimbări în aer liber. Copenhaga este calificat ca fiind cel mai prietenos oraș cu bicicliștii, așa că închiriază-ți o bicicletă și vizitează tot ce vezi cu ochii.

Când ai obosit de pedalat, dă o fugă pe plaja amenajată din fostul port industrial Brygge Harbour Bath și ciocnește pahare reci  alături de prieteni.

 

5286591_croaziere-pe-marea-neagra_8

 Lisabona, Portugalia

Dacă îți dorești cu orice preț un concediu în străinătate, dar nu ți-ai pus prea mulți bani de-o parte, atunci Lisabona este destinația perfectă pentru tine. Prețurile scăzute, marea învolburată cu surferi la tot pasul, bucătăria portugheză, precum și arhitectura aparte…toate acestea fac din Lisabona locul perfect în care să-ți petreci luna august.

După ce ai ajuns, probabil îți este foame,  încearcă  o porție de scoici asezonate cu ulei de măsline, coriandru, usturoi și vin alb. Relaxează-te după masă, mergi pe plajă și urmărește cum valurile se sparg de nisipul cristalin, în timp ce închini pahare de vin spumant portughez alături de cei dragi.

Când soarele se pregătește să se retragă, îndreaptă-te spre Bairro Alto și urmărește un frumos apus din Miradouro de Santa Catarina. Continuă-ți seara la unul dintre numeroasele baruri cu muzică live și dans.

Pregătește-te pentru un concediu de vis cu Lajumate.ro, aici găsești peste 2.300 de oferte pentru o vacanță de vis.

11221

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General