Vezi cele mai bune idei de cadouri de Moș Crăciun

Publicat pe 06 December 2019.
cadouri de craciun

Perioada Crăciunului este cea mai frumoasă perioadă a anului. Pe lângă faptul că te vei bucura de prezența tuturor celor dragi ție, vei primi și o mulțime de cadouri 🎁. Și dacă tot am adus în discuție acest subiect, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu 5 idei de cadouri de Crăciun pentru iubitul sau iubita ta, pentru părinți, copii, dar și pentru prieteni. Ideile pe care noi ți le propunem cuprind o serie de obiecte cu care vei reuși să aduci un zâmbet de bucurie pe chipul celor dragi. Așadar, hai să le descoperim împreună. 

1. Telefoane, laptopuri și smartwatch-uri – acesta este genul de cadou cu care mergi la sigur. Fie că alegi un telefon, un laptop sau un smartwatch, cel care va primi acest minunat cadou se va bucura foarte mult. Este de departe unul dintre cele mai utile cadouri, așa că merită să investești puțin mai mult.

laptop apple

2. Accesorii – un cadou care se potrivește atât doamnelor, cât și domnilor. De exemplu, pentru el, poți achiziționa un ceas sau o brățară, iar pentru ea, poți opta pentru un colier, un pandantiv, o brățară, cercei, etc.  Având la dispoziție atât de multe variante de accesorii, poți alege în funcție de preferințele celui care urmează să primească cadoul. 

ceas barbatesc

3. Cărți – dacă știi că ai în jurul tău persoane pasionate de citit, sigur nu vei da greș dacă vei alege să faci cadou o serie de cărți în ediție limitată sau cărți, mai vechi,  pe care nu le mai găsești în librării. Pe Lajumate.ro ai posibilitatea de a descoperi o grămadă de comori literare

carti

4. Obiecte handmade – pe zi ce trece, obiectele handmade sunt din ce în ce mai apreciate, datorită unicității lor, dar și a faptului că sunt lucrate manual și gândite special pentru persoana dragă ție. Frumusețea obiectelor personalizate constă în posibilitatea de a le crea în funcție de preferințele persoanei care urmează să primească acest cadou. 

cadou handmade

5. Instrumente muzicale – aceasta este un cadou care se potrivește atât celor mici, cât și celor mari, deoarece muzica este considerată o metodă terapeutică care aduce bucurie, emoție, dar și relaxare. Poți opta între a dărui o chitară, o vioară sau, de ce nu, chiar un pian. 

instrumente muzicale

Acum că ți-ai format deja o părere despre cadourile de Moș Crăciun pe care urmează să le faci, întocmește lista cu persoanele cărora trebuie să le cumperi cadou și intră pe Lajumate.ro unde vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie. 

Îți recomandăm

rochie de seara

Ghidul practic al rochiilor de seară. Ce e bine și ce nu

General

Cum cureți husa telefonului

Cum să îți cureți husa telefonului și să-i prelungești durata de viață

General