Vezi cele mai bune idei de cadouri de Moș Crăciun

Publicat pe 06 decembrie 2019.

Perioada Crăciunului este cea mai frumoasă perioadă a anului. Pe lângă faptul că te vei bucura de prezența tuturor celor dragi ție, vei primi și o mulțime de cadouri 🎁. Și dacă tot am adus în discuție acest subiect, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu 5 idei de cadouri de Crăciun pentru iubitul sau iubita ta, pentru părinți, copii, dar și pentru prieteni. Ideile pe care noi ți le propunem cuprind o serie de obiecte cu care vei reuși să aduci un zâmbet de bucurie pe chipul celor dragi. Așadar, hai să le descoperim împreună. 

1. Telefoane, laptopuri și smartwatch-uri – acesta este genul de cadou cu care mergi la sigur. Fie că alegi un telefon, un laptop sau un smartwatch, cel care va primi acest minunat cadou se va bucura foarte mult. Este de departe unul dintre cele mai utile cadouri, așa că merită să investești puțin mai mult.

laptop apple

2. Accesorii – un cadou care se potrivește atât doamnelor, cât și domnilor. De exemplu, pentru el, poți achiziționa un ceas sau o brățară, iar pentru ea, poți opta pentru un colier, un pandantiv, o brățară, cercei, etc.  Având la dispoziție atât de multe variante de accesorii, poți alege în funcție de preferințele celui care urmează să primească cadoul. 

ceas barbatesc

3. Cărți – dacă știi că ai în jurul tău persoane pasionate de citit, sigur nu vei da greș dacă vei alege să faci cadou o serie de cărți în ediție limitată sau cărți, mai vechi,  pe care nu le mai găsești în librării. Pe Lajumate.ro ai posibilitatea de a descoperi o grămadă de comori literare

carti

4. Obiecte handmade – pe zi ce trece, obiectele handmade sunt din ce în ce mai apreciate, datorită unicității lor, dar și a faptului că sunt lucrate manual și gândite special pentru persoana dragă ție. Frumusețea obiectelor personalizate constă în posibilitatea de a le crea în funcție de preferințele persoanei care urmează să primească acest cadou. 

cadou handmade

5. Instrumente muzicale – aceasta este un cadou care se potrivește atât celor mici, cât și celor mari, deoarece muzica este considerată o metodă terapeutică care aduce bucurie, emoție, dar și relaxare. Poți opta între a dărui o chitară, o vioară sau, de ce nu, chiar un pian. 

instrumente muzicale

Acum că ți-ai format deja o părere despre cadourile de Moș Crăciun pe care urmează să le faci, întocmește lista cu persoanele cărora trebuie să le cumperi cadou și intră pe Lajumate.ro unde vei găsi toate lucrurile de care ai nevoie. 

Despre Denisa Lazaride

A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București datorită pasiunii sale pentru scris și a curiozității sale despre lumea din spatele ecranului. A lucrat în televiziune timp de un an, unde și-a descoperit pasiunea legată de tot ce înseamnă vizual. A început în paralel un job de Asistent Social Media, unde a reușit să își clădească bazele spre un domeniu profesional mult mai creativ. În prezent, ocupă funcția de Social Media Specialist care reușește să îmbine atât pasiunea sa pentru vizual, cât și cea pentru scris. Scrierea de articole pentru acest blog este dată de pasiunea autorului pentru sustenabilitate, dar și datorită curiozității sale despre orice temă posibilă, LaJumate.ro reușind să ofere o gamă foarte largă de subiecte de interes.

Îți recomandăm

De ce ar trebui să iei în considerare să închiriezi electronice pentru acasă?

General

De ce să alegi să închiriezi electronice de la Telerenta?

General